У харківському парку Горького планують витратити 8 мільйонів гривень на дитячі гойдалки і каруселі

У парку Горького планують придбати 27 нових об'єктів для дитячого майданчика

Харківське комунальне підприємство "Центральний парк культури і відпочинку ім. М. Гіркого" оголосило тендер на купівлю 27 виробів для дитячого ігрового майданчика на 8 мільйонів гривень. Про це стало відомо з системи закупівель Prozorro.

Торги оголосили 30 січня, заявки прийматимуть до 1 березня. Аукціон запланований на 6 квітня, а поставити продукцію переможець тендеру повинен до 1 липня поточного року.

За 8 мільйонів гривень у парку планують купити ігрові комплекси, ігрові елементи, інтерактивні панелі, гойдалки, в тому числі, для людей з інвалідністю, машинки, каруселі, пружинки і гірки.

Завдяки інформації у тендерній документації стає зрозуміло, як приблизно будуть виглядати нові елементи для дитячого майданчика. Так, наприклад, це будуть ігровий комплекс у вигляді паровозика, різноманітні гойдалки, пружинки у вигляді машинки, вертольота і бегемота, різноманітні гірки та інтерактивні панелі для розвитку малюків.

picture

picture

picture


Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", комунальне підприємство "Харківзеленбуд" вже готується до весняного сезону. КП 24 січня оголосило тендер на закупівлю розсади однорічних квіткових культур. Відповідно до тендерної документації, на розсаду планується витратити 22 130 050 гривень.



Джерело: https://prozorro.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися