У Харкові продовжують відкриватися ялинкові базари до новорічних свят (ЦІНИ)

Ціни варіюються від 150 до 5350 гривень.

На сьогоднішній день зареєстровано 33 таких майданчики, де можна придбати новорічні дерева чи композиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема у Шевченківському, Слобідському, Немишлянському, Салтівському, Основ’янському, Холодногірському та Індустріальному районах міста ожна вже придбати ялинки. Також продаж ялинок здійснюється на території деяких ринків міста – Сумському, Новосалтівському, Кінному, "Промінь" та ін.

Вартість ялинок стартує в середньому від 200 грн залежно від розміру. Максимальний цінник на ялинковому базарі – 1500 грн. Невеликі композиції з гілок на підставці коштують від 150 грн.

В спеціалізованих відділах новорічних товарів у гіпермаркетах в наявності є штучні ялинки. Ціни на них залежать від розміру, виду, країни-виробника та інших характеристик. До прикладу, ялинка зелена лита заввишки 120 см коштує 1500 грн, ялинка європейська зелена засніжена 190 см – 2100 грн, ялинка смерека зелена 210 см – 5350 грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові гуманітарну допомогу можна замовити по телефону: хто може це зробити

Щоб оформити грошову допомогу – необхідно звертатися особисто.

У Харкові почали оформлювати заявки на отримання грошової допомоги для одиноких матерів від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для подання заявки на отримання виплат жінкам необхідно звернутися до управління соціального захисту населення, де видають QR-коди.

Як зазначила завідувач сектору державних пільг та гарантій відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг у Немишлянському районі Наталя Моцик, одинокі матері - це жінки, які не перебувають у шлюбі, і у свідоцтві про народження їхніх дітей батько вказаний зі слів матері. За її словами, такі жінки мають відповідний витяг із сімейного кодексу України (ст. 135), і при поданні заяви на отримання допомоги від ООН їм необхідно звернутися особисто.

Також одинокі матері можуть замовити гуманітарну допомогу за тел.:15-35.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися