На Харківщині знову відбулися кадрові зміни

Президент призначив нових голів РДА в Харківській області

Президент України призначив двох голів районних державних адміністрацій на Харківщині. Відповідні розпорядження розміщені на сайті глави держави, передають "Коментарі. Харків".

Так, розпорядженнями №№ 257, 258 від 10 квітня 2020 року призначено нових голів у Дворічанському та Шевченківському районах області.

Головою Дворічанської районної державної адміністрації Харківської області став Струков Юрій Миколайович. Головою Шевченківської райдержадміністрації – Канашевич Андрій Вікторович.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині чиновник із оточення Слюсарєва отримав високу посаду. Так, Дергачівську РДА в Харківській області очолив Володимир Усов. Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті президента України. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що президент України підписав розпорядження про призначення восьми керівників районів Харківської області. Йдеться про нових керівників Балаклійського, Барвінківського, Близнюківського, Великобурлуцького, Дергачівського, Коломацького,  Первомайського та Чугуївського районів Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися