В одній з громад Харківщини сьогодні запустили міський транспорт (РОЗКЛАД)

Це поки що пробний маршрут містом.

В Ізюмі, що було звільнено від російських окупантів на Харківщині, запустили перший автобусний маршрут містом. Це пробний маршрут №22 "Міський ПК – Пам’ятник через "Піски", вул. Василя Стуса, повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради.

Так, автобус прямуватиме за наступними зупинками:

 Снимок.PNG

В звичайному режимі автобус буде здійснювати два соціальні рейси о 09:40 (відправлення від зупинки "Пам’ятник") та о 14:45 від зупинки Міський Палац Культури. Всі інші рейси будуть перевозити пасажирів за готівковий розрахунок, вартість квитка становить 10 гривень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вечірні вибухи у Харкові: де сталися "прильоти"

Вибухи харків’яни чули ще до оголошення "повітряної тривоги".

Учора ввечері близько 19:07 пролунали звуки вибухів у Харкові. Лише через хвилину на території області було оголошено "повітряну тривогу". Одразу після вибухів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти наносять удари, та закликав усіх перебувати в укриттях.

Пізніше місцеві телеграм-канали повідомили про "прильоти" в області.

По даним Генерального Штабу ЗСУ станом на ранок, на Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Рятувальники ДСНС повідомили, що за добу з 26 на 27 грудня в області пожежі, спричинені ворогом, зафіксовані в Дворічанській та Куп’янській територіальних громадах. Горіли житлові будинки. Постраждалих не виявлено.

На Слобожанському напрямку вогневого впливу зазнали райони населених пунктів Глибоке, Красне, Стариця, Огірцеве, Новомлинськ, Дворічна та Куп’янськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстрілював з танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Берестове, Тавільжанка, Табаївка, Крохмальне і Першотравневе на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися