У Харкові продовжують працювати пункти гарячого харчування: чим годують та хто може прийти (АДРЕСИ)

Адреси пунктів можна подивитися за посиланням.

У пунктах харчування Основ'янського району щодня готують і видають понад 1700 гарячих обідів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Пункти працюють за адресами: вул. Локомотивна, 2 (гімназія №34), вул. Грозненська, 48 (школа №53) та вул. Чугуївська, 35-а (гімназія №12).

"Ці пункти відвідали вже тисячі харків'ян, зокрема самотні люди похилого віку, малозабезпечені громадяни, тимчасово переміщені особи", - зазначили у райадміністрації.

Також у пунктах можна зігрітися, підзарядити гаджет і під'єднатися до мережі Інтернет.

Нагадаємо, що в Харкові на базі шкіл пункти видачі гарячого харчування почали працювати з 1 грудня. Щоб отримати обід, достатньо прийти з власним посудом в один з пунктів у вашому районі. Повний список адрес, де саме можна отримати гарячий обід, дивіться за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Внаслідок обстрілу Харкова поранено людину – Олег Синєгубов

Вранці окупанти нанесли ракетний удар по Харкову.

Сьогодні вранці російські війська нанесли черговий ракетний удар по Харкову. За інформацією начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, ракета влучила в Слобідському районі Харкова.

Внаслідок вибуху поранення отримав 48-річний чоловік. Він зараз перебуває у лікарні у стані середньої тяжкості.

У Харкові пролунало декілька вибухів.

Сьогодні вранці під час повітряної тривоги у Харкові лунають вибухи. Влада міста та області закликає мешканців знаходитися в укриттях та бути максимально обережними.

Наразі у місті пролунало декілька вибухів. У телеграм-каналах повідомляють, що після "прильоту" в місті підіймається дим.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Ігор Терехов повідомили, що Харків – під обстрілами, та закликали усіх бути в укриттях.

Олег Синєгубов о 09:22: "Окупанти вдарили ракетами по Слобідському району Харкова. Працівники ДСНС виїхали на місце влучання. На цю хвилини даних про постраждалих немає. Інформація уточнюється". Метро у Харкові зупинялося на п'ять хвилин з технічних причин. Зараз все працює.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися