Внаслідок обстрілу Харкова поранено людину – Олег Синєгубов

Чоловік знаходиться у стані середньої тяжкості.

Сьогодні вранці російські війська нанесли черговий ракетний удар по Харкову. За інформацією начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, ракета влучила в Слобідському районі Харкова.

Внаслідок вибуху поранення отримав 48-річний чоловік. Він зараз перебуває у лікарні у стані середньої тяжкості.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків під обстрілом

Росіяни наносять удари по Харкову.

У Харкові пролунало декілька вибухів.

Зараз під час повітряної тривоги у Харкові лунають вибухи. Влада міста та області закликає мешканців знаходитися в укриттях та бути максимально обережними.

Наразі у місті пролунало декілька вибухів. У телеграм-каналах повідомляють, що після "прильоту" в місті підіймається дим.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та міський голова Ігор Терехов повідомили, що Харків – під обстрілами, та закликали усіх бути в укриттях.

Олег Синєгубов о 09:22: "Окупанти вдарили ракетами по Слобідському району Харкова. Працівники ДСНС виїхали на місце влучання. На цю хвилини даних про постраждалих немає. Інформація уточнюється". Метро у Харкові зупинялося на п'ять хвилин з технічних причин. Зараз все працює.

У Харківській області через обстріл є поранені – Синєгубов

Росіяни обстріляли Харківську область.

Жінка отримала вибухову травму.

Минулої доби ворог з артилерії, танків, мінометів та іншого озброєння обстрілював прикордонні райони Харківщини та населені пункти, що розташовані неподалік від лінії зіткнення. Найбільше потерпає Куп’янський напрямок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В м. Куп'янськ та смт Куп'янськ-Вузловий обстрілами пошкоджені приватні будинки. Також під ворожим вогнем були населені пункти Харківського та Чугуївського районів.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янську внаслідок обстрілу 57-річна жінка отримала вибухову травму. Госпіталізована у важкому стані.

"Крім того, в Ізюмському районі 23-річний чоловік підірвався на вибуховому пристрої. Доставлений до лікарні у стані середньої тяжкості. Вкотре закликаю усіх пам'ятати про мінну небезпеку та бути максимально обережними", – написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися