В Харкові пообіцяли відремонтувати вулицю та змінили маршрут тролейбусу

Рух по частині Холодногірської заборонили до вечора

Цього року в Харкові планують повністю відремонтувати вулицю Холодногірську. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі Харківської міської ради.

Повідомляється, що наразі харківські шляховики ремонтують Холодногірську, на ділянці від вулиці Робесп'єра до вулиці Новий Побут.

Торік відновили близько 1,5 кілометри дорожнього покриття магістралі на ділянці від вулиці Гіївської до вулиці Робесп'єра. Цього року обіцяють відремонтувати 700 метрів дороги у районі розворотного кола тролейбусів біля Будинку культури Холодногірського району. Планують укласти понад 1,3 тони асфальтобетону. 

Після завершення робіт Холодногірська буде повністю відновлена. 

Сьогодні, 14 квітня, у зв’язку з ремонтними роботами, рух транспорту по вулиці Холодногірській, на ділянці від вулиці Робесп'єра до вулиці Новий Побут, заборонено до 17:00. 

У цей час тролейбус №27 курсуватиме так: проспект Дзюби - проспект Ново-Баварський - вулиця Китаєнка - проспект Любові Малої - вулиця Семінарська - вулиця Велика Гончарівська - вулиця Конєва - вулиця Благовіщенська/вулиця Коцарська - площа Конституції.

Фото: gortransport.kharkov.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у середу, 15 квітня, в Харківській області загудуть сирени. Перевірятимуть автоматизовану систему оповіщення населення. Громадянам рекомендують зберігати спокій і продовжувати займатися своїми справами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися