У Харкові «Тепломережі» переходять в режим підвищеної готовності: що трапилося

Потепління у місті дозволило «Тепломережам» виконати великий обсяг роботи.

КП "Харківські теплові мережі" працює в режимі підвищеної готовності. Як повідомили на підприємстві, посиленими темпами завершуються ремонтні роботи, розпочаті під час потепління, ізолюються зовнішні трубопроводи та внутрішньобудинкові комунікації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Через те, що прогноз погоди в Харкові та області показує значне зниження температури, особливо цими вихідними, працівники комунального підприємства починають працювати в посиленому режимі.

"Для всього колективу "Тепломереж" на наступні вихідні оголошений режим підвищеної готовності на випадок позаштатних ситуацій. Повністю перевірена та готова до роботи резервна техніка", - наголосили в ХТМ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріли Харківської області за 5 січня – Генштаб

Російські війська продовжують жорстокий обстріл міст та сел Харківської області. За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Слобожанському напрямку танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Красне, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Устинівка, Фиголівка та Дворічна Харківської області.

На Куп’янському напрямку під вогневе ураження потрапили райони 20 населених пунктів. Серед них – Іванівка, Масютівка, Куп’янськ, Западна, Вільшана, Берестове, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне на Харківщині.

Люті морози накриють Харків: погода на тиждень

Після теплого Нового Року у Харків прийдуть справжні морози. З ночі суботи місто накриє мороз до -16. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Укргідрометцентр.

У четвер, 5 січня, вночі морозитиме – 1-3 градуси зі знаком “мінус”. Вдень можливий дощ та мокрий сніг, +2-+4. У п’ятницю, 6 січня, – невеликий дощ та мокрий сніг. І вночі, і вдень стовпчики термометрів показуватимуть 2-4 градуси тепла. У ніч проти суботи, 7 січня, температура різко впаде до 16 градусів морозу, можливий невеликий сніг. Вдень без опадів, до -11. У неділю, 8 січня, очікується морозна та малохмарна погода.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися