У Харкові оприлюднили графік відключення гарячої води

Відключення пов’язані з ремонтними роботами на теплових мережах

У вівторок, 14 квітня, Харківські теплові мережі повідомили про відключення гарячого водопостачання в місті. Відповідний графік відключень на 2020 рік розміщений на сайті підприємства, передають "Коментарі. Харків".

В КП повідомляють, що гаряче водопостачання припинять у зв’язку з відключенням теплових мереж для профілактичного обслуговування та підготовки до опалювального сезону.

Також зазначається, що по режиму роботи обладнання тепломереж, графік відключень може бути зміщений на 3-4 дні, про що завчасно обіцяють інформувати. Повідомляється, що про дати відключення споживачів інформуватимуть об’явами на житлових будинках. Споживачів обіцяють сповіщати напередодні відключень.

Графік відключення гарячої води в Харкові можна подивитися тут.

Фото: dsnews.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на середу, 15 квітня, на Харківщині синоптики зробили метеорологічне попередження. Очікуються пориви північно-західного вітру, 15 - 20 м/с,  вночі та вранці місцями по області значні опади. Також повідомляється, що протягом 14 - 17 квітня в лісах Харківщини зберігатиметься висока  (4 класу)  пожежна небезпека, місцями надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися