У приватному секторі Харкова облаштовують дороги

Дорожники працюють там, де немає асфальтного покриття.

В Основ’янському районі триває грейдерування проїжджих частин доріг приватного сектору, які не мають твердого покриття. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Протягом двох останніх днів бригади КП "Шляхрембуд" працювали на вул. Озерній, вул. Гутянській та вул. Великій Жихорській.

 Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

 "Тепломережі" переходять в режим підвищеної готовності: що трапилося

КП "Харківські теплові мережі" працює в режимі підвищеної готовності. Як повідомили на підприємстві, посиленими темпами завершуються ремонтні роботи, розпочаті під час потепління, ізолюються зовнішні трубопроводи та внутрішньобудинкові комунікації. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Через те, що прогноз погоди в Харкові та області показує значне зниження температури, особливо цими вихідними, працівники комунального підприємства починають працювати в посиленому режимі.

"Для всього колективу "Тепломереж" на наступні вихідні оголошений режим підвищеної готовності на випадок позаштатних ситуацій. Повністю перевірена та готова до роботи резервна техніка", - наголосили в ХТМ.

Люті морози накриють Харків: погода на тиждень

Після теплого Нового Року у Харків прийдуть справжні морози. З ночі суботи місто накриє мороз до -16. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на Укргідрометцентр.

У четвер, 5 січня, вночі морозитиме – 1-3 градуси зі знаком “мінус”. Вдень можливий дощ та мокрий сніг, +2-+4. У п’ятницю, 6 січня, – невеликий дощ та мокрий сніг. І вночі, і вдень стовпчики термометрів показуватимуть 2-4 градуси тепла. У ніч проти суботи, 7 січня, температура різко впаде до 16 градусів морозу, можливий невеликий сніг. Вдень без опадів, до -11. У неділю, 8 січня, очікується морозна та малохмарна погода.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися