З травня дві авіакомпанії почнуть літати з Харкова в Батумі. Розклад і ціни

У Харківському аеропорту відкриваються нові прямі рейси у Батумі

З травня 2020 року з аеропорту "Харків" стартують прямі рейси до Батумі. Про це прес-служба аеропорту повідомила у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Перельоти здійснюватимуть дві авіакомпанії. Квитки можна придбати вже зараз.

З 7 травня літаки YanAir Airlines виконуватимуть рейси по середах та суботах. Вартість квитка без багажу в один бік стартує від 2640 гривень.

Літаки авіакомпанії SkyUp Airlines здійснюватимуть рейси по вівторках та п’ятницях з 29 травня. Ціна квитків у один бік без багажу стартує від 1858 гривень.

Батумі - столиця автономної республіки Аджарії. Курортне місто в Грузії. Розташоване в Батумській бухті на узбережжі Чорного моря, за 20 км від державного кордону з Туреччиною.

Характеризується океанічним кліматом. Найтепліший місяць - серпень з середньою температурою + 22.8 градусів. Найхолодніший - січень, з середньою температурою + 6.7 градусів.

У центрі Батумі, неподалік від набережної, є пам'ятники Тарасу Шевченку та Лесі Українці. Навпроти приміщення Морського вокзалу  -  український ресторан.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що прямі рейси Харків - Будапешт, які виконуватиме авіакомпанія Wizz Air, запустять раніше заявленого терміну. Повідомлялося, що польоти в столицю Угорщини з Харкова будуть виконуватися з 1 червня 2020 року, однак дату першого рейсу перенесли на 30 березня. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися