У Харкові до кінця квітня перекриють частину Московського проспекту

Через реконструкцію проспекту громадський транспорт змінить маршрут руху

З середи, 15 квітня, до кінця місяця в Харкові закривають для транспорту частину Московського проспекту. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі Харківської міської ради.

Йдеться про ділянку від проспекту Індустріального до вулиці Роганської. Там рух заборонять з 8:00 15 квітня до 20:00 30 квітня.

В міськраді з посиланням на Департамент інфраструктури повідомляють, що це пов’язано з реконструкцією Московського проспекту.

Крім того, у зв’язку з ремонтом, деякий громадський транспорт змінить свій маршрут.

Так, з 6:00 15 квітня до 8:00 25 квітня та з 21:00 26 квітня до 20:00 30 квітня буде припинено рух тролейбусів по проспекту Московському та бульвару Сергія Грицевця, на ділянці від вулиці Дванадцятого Квітня до розворотного кола "м/р "Горизонт", вулиць Плитковій та Шариковій, від проспекту Московського до розворотного кола "Східне", вулиці Роганській, на ділянці від проспекту Московського до розворотного кола "Роганське". 

Повідомляється, що тролейбус №45 не курсуватиме, а №46 їздитиме так: розворотне коло "вулиця Дванадцятого Квітня" - проспект Московський - вулиця Броненосця "Потьомкін" - Кінний ринок - вулиця Богдана Хмельницького - проспект Московський - площа Павлівська - вулиця Університетська - площа Конституції (у зворотньому напрямку - через провулок Плетнівський - вулиця Кооперативна).

З 8:00 25 квітня до 21:00 26 квітня тролейбус №46 знов змінить маршрут: площа Конституції - вулиця Кооперативна - проспект Московський - вулиця Богдана Хмельницького - Кінний ринок - вулиця Броненосця "Потьомкін" - проспект Московський - розворотне коло "вулиця Дванадцятого Квітня" - вулиця Дванадцятого Квітня - проспект Олександрівський - вулиця Харківських Дивізій - проспект Московський - вулиця Броненосця "Потьомкін" - Кінний ринок - вулиця Богдана Хмельницького - проспект Московський - вулиця Кооперативна - площа Конституції.

На час відсутності тролейбуса №45 буде організовано автобус №77е, який ходитиме таким чином: вулиця Роганська (розворотне коло тролейбуса) - вулиця Роганська - вулиця Миру - вулиця Двадцятого Квітня (розворотне коло тролейбуса). Також по цим тролейбусним маршрутам їздитиме автобус №276е. Він курсуватиме до розворотного кола "вулиця Дванадцятого Квітня" з подальшою можливістю пересадки на тролейбус №46, щоб доїхати до центра міста.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у середу, 15 квітня, в Харківській області загудуть сирени. Перевірятимуть автоматизовану систему оповіщення населення. Громадянам рекомендують зберігати спокій і продовжувати займатися своїми справами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися