На Харківщині громадян, які прибули з-за кордону, до місця обсервації доставлятимуть у супроводі поліції

На обов’язкову обсервацію відправлять людей, які прибули на територію України з 11:00 15 квітня

В Харківській області працівники поліції супроводжуватимуть громадян, які повернулися з-за кордону, до місць обсервації. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

У поліції повідомили, що службу на контрольному пункті в’їзду-виїзду з території України працівники поліції несуть у складі груп, де є прикордонники, представники Харківської ОДА та патрульні поліцейські.

"Відповідно до розпорядження КМУ, з 11:00 15 квітня усі особи, які прибувають на територію України, підлягають обов’язковій обсервації. Головне завдання поліції – охорона громадського порядку та супроводження до місць обсервації" - пояснили у поліції.

Тим часом, у соцмережах з’явилася інформація про те, що на контрольно-пропускний пункт "Гоптівка" приїхало кілька автобусів, які мають відвезти людей, що прибули на територію України, на обсервацію. 

Наразі невідомо де розташовані місця обсервації та за чий рахунок, і на яких умовах, громадяни там перебуватимуть.

Головне фото: timescolonist.com

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині всі особи, які перетинатимуть кордон, повинні відправлятися на 14-денну обсервацію. В Харківській ОДА повідомили, що в області розробляється план розміщення людей на території тих регіонів, куди вони направляються. Жителів Харківської області планують розміщувати на території районів їх постійного проживання. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися