У Харкові на Сумській 31 січня знову запалили «Зоряне небо»

31 січня в центрі Харкова знову засвітилося "Зоряне небо"

У Харкові у п'ятницю, 31 січня, знову включили новорічну ілюмінацію "Зоряне небо" на Сумській. Про це очевидці повідомили в соціальних мережах.

Так, судячи по знімках у соціальних мережах, "Зоряне небо" запалили ввечері в п'ятницю. Перехожі сфотографували новорічну ілюмінацію, яка запрацювала в останній день січня.

picture

Фото: t.me/hueviykharkov. Головне фото: Telegram/ ХС | Харків

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові на демонтаж новорічного містечка на площі Свободи і декоративних елементів витратять мільйон гривень. Договір на демонтаж обладнання, розташованого в центрі міста, уклали 17 січня. Згідно з інформацією в системі закупівель Prozorro, замовником виступило комунальне підприємство "Міський інформаційний центр". Виконавцем став Антон Самусєв. Виконавець до 31 січня демонтує центральну міську ялинку, 10 декоративних світяться ялинок, ілюмінацію "Зоряне небо", а також інші скульптурні композиції та декоративні елементи.

Зазначимо, що "Зоряне небо" розташовувалося на двох центральних вулицях міста - Сумській та Пушкінській, кожне з них обійшлося місту в майже 17 мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися