Поліцейські Харкова перевіряли 67 осіб за підозрою у причетності до ДРГ

Правоохоронці перевіряють автівки та перехожих.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 67 осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1520 транспортних засобів.

Нагадаємо, що два дні, учора та сьогодні у Харкові проводиться комплекс антитерористичних контрдиверсійних заходів.

Крім СБУ участь у заходах братимуть інші правоохоронні органи, підрозділи НГУ й ЗСУ.

Потреба у проведенні цих заходів викликана необхідністю збереження і підвищення безпеки харків'ян, повідомляють у відомстві. Під час заходів будуть проводитися огляди окремих територій з метою підвищення безпекової обстановки, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, виявлення та нейтралізації можливих диверсійних груп.

Також можуть здійснюватися перевірка документів громадян, догляд автомобілів, обмеження руху окремими вулицями. Як і попередні рази, заходи будуть сконцентровані в окремих локаціях Харкова, не охоплюючи всю територію міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Одна з громад Харківської області отримала багато гуманітарної допомоги

Про оперативну обстановку на Харківщині в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Під вогнем залишаються населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Ворог систематично знищує виключно цивільну інфраструктуру, приватні житлові будинки, заклади освіти", – зазначив очільник області.

Триває гуманітарне розмінування в області. На сьогодні знешкоджено близько 50 тис. вибухонебезпечних предметів.

"Продовжуємо разом з міжнародними партнерами, зокрема гуманітарною місією ООН, забезпечувати населення Харківщини гум допомогою", – повідомив Олег Синєгубов.

Учора, 18 січня, черговий гуманітарний вантаж передали до Вовчанська. У місто приїхало 7 фур із будматеріалами, ліхтарями, постільною білизною, одягом, ковдрами, посудом, продуктовими та гігієнічними наборами.

"Всі ці речі вкрай необхідні людям, які постраждали від окупації", – зазначив Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися