Сьогодні та завтра СБУ буде перевіряти громадян у Харкові

Може бути обмеження руху окремими вулицями.

18 та 19 січня Служба безпеки України буде проводити у Харкові комплекс антитерористичних контрдиверсійних заходів. Крім СБУ участь у заходах братимуть інші правоохоронні органи, підрозділи НГУ й ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію речника Управління СБУ у Харківській області Владислава Абдули.

Потреба у проведенні цих заходів викликана необхідністю збереження і підвищення безпеки харків'ян, повідомляють у відомстві.

Під час заходів будуть проводитися огляди окремих територій з метою підвищення безпекової обстановки, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, виявлення та нейтралізації можливих диверсійних груп.

Також можуть здійснюватися перевірка документів громадян, догляд автомобілів, обмеження руху окремими вулицями.

Як і попередні рази, заходи будуть сконцентровані в окремих локаціях Харкова, не охоплюючи всю територію міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Остання атака була дуже потужною" – Ігор Терехов про життєзабезпечення Харкова

Після останнього масованого ракетного обстрілу ворогом усі системи життєзабезпечення міста Харкова відновлені і працюють. Про це 17 січня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Остання атака була потужною. Були пошкоджені інфраструктурні об’єкти, які забезпечували електроенергією весь Харків. Довелося багато працювати, щоб відновити електропостачання. Це було зроблено о першій годині ночі. Вдячний усім службам! Зараз світло є, працюють електротранспорт, системи опалення та водопостачання", - зазначив мер.

Ігор Терехов також нагадав, що з початку опалювального сезону довелося вшосте перезапускати систему опалення міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися