1 лютого запускають новий потяг з Харкова (РОЗКЛАД)

Потяг прямує через Київ та Сумщину.

Укрзалізниця розширює мережу залізничного сполучення для жителів північного Полісся та Волині і призначає новий поїзд №114/113 Львів — Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

З 1 лютого по непарних числах поїзд вирушатиме зі Львова о 18:06 через Червоноград, Ковель, Вараш, Сарни, Житомир та інші станції, прибуваючи до столиці о 09:28. Прибуття до Харкова через Ворожбу та Суми — о 19:15.

Зворотно по непарних числах з 3 лютого рейс відправлятиметься з Харкова о 06:52, надаючи жителям Харкова, Сум та інших міст ранкове сполучення з Києвом. Зі столиці о 16:00 поїзд рушає до Житомира, й далі через Полісся з прибуттям до Львова о 07:04.

Таким чином, жителі північного Полісся та Волині отримають не лише нове сполучення з Сумами, Харковом та іншими містами, а ще й щоденний поїзд до Львова та Києва, оскільки розклад руху нового поїзда №114/113 між Львовом та Києвом такий самий, як й у раніше призначеного поїзда №131/132 Львів — Дніпро. Нагадуємо, обидва поїзди курсують через день.

Квитки на поїзд вже доступні у застосунку, чат-боті, на booking.uz.gov.ua та в касах вокзалів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Одна з громад Харківської області отримала багато гуманітарної допомоги

Про оперативну обстановку на Харківщині в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Під вогнем залишаються населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Ворог систематично знищує виключно цивільну інфраструктуру, приватні житлові будинки, заклади освіти", – зазначив очільник області.

Триває гуманітарне розмінування в області. На сьогодні знешкоджено близько 50 тис. вибухонебезпечних предметів.

"Продовжуємо разом з міжнародними партнерами, зокрема гуманітарною місією ООН, забезпечувати населення Харківщини гум допомогою", – повідомив Олег Синєгубов.

Учора, 18 січня, черговий гуманітарний вантаж передали до Вовчанська. У місто приїхало 7 фур із будматеріалами, ліхтарями, постільною білизною, одягом, ковдрами, посудом, продуктовими та гігієнічними наборами.

"Всі ці речі вкрай необхідні людям, які постраждали від окупації", – зазначив Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися