У Харкові поблизу Благовіщенського собору перекриють вулицю

Заборона руху пов’язана з капітальним ремонтом

У п’ятницю, 17 квітня, в Харкові заборонять рух по Різдвяній вулиці. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

Вулицю перекриють на ділянці від Благовіщенської до Коцарської. Рух заборонять з 8:00 до 20:00.

В міськраді з посиланням на Департаменті інфраструктури повідомляють, що це пов’язано з капітальним ремонтом вулиці. 

Об'їзд закритої ділянки дороги здійснюватиметься по Полтавському Шляху, вулиці Чоботарській, вулицям Пискунівській та Ярославській. 

"Проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових та адміністративних будинків, розташованих у зазначеній зоні, буде забезпечено", - йдеться у повідомленні.

Також з 9:00 до 20:00, 17 квітня, заборонять рух тролейбусів по вулицям Конєва та Малинівського, на ділянці від розворотного кола "вулиця Конєва" до Коцарської, по вулицям Коцарській та Благовіщенській, площі Благовіщенській та узвозу Соборному.

У цей час тролейбус №11 курсуватиме так: розворотне коло "проспект Дзюби" - проспект Ново-Баварський - вулиця Китаєнка - проспект Любові Малої - вулиця Планова - вулиця Семінарська - вулиця Велика Гончарівська - розворотне коло "вулиця Конєва".

Фото: lookmytrips.com

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у п’ятницю, 17 квітня, у Харкові на Залютіно перекриють вулицю. Ремонтуватимуть проїжджу частину.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися