Харків’янам зроблять перерахунок по газу

Усі рахунки за грудень будуть відкореговані.

Харків’яни отримали за грудень неправильні платіжки за спожитий газ. Це обумовлено збоєм у програмному комплексі обліку газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківміськгаз".

Повне роз’яснення міськгазу:

"У грудні 2022 року при здійсненні нарахувань об’ємів природного газу за показниками загальнобудинкових вузлів обліку газу стався збій в програмному комплексі обліку природного газу, який призвів до викривлення нарахованих обсягів природного газу порівняно з фактично розподіленими за звітний період.

Станом на поточну дату АТ "Харківміськгаз" приводить у відповідність нарахування по особовим рахункам, за якими виникло викривлення об’єму внаслідок технічного збою в обліковій системі.

Відкореговані дані будуть передані в установленому законодавством порядку на інформаційну платформу ТОВ "Оператор газотранспортної системи" (до  постачальника) в наступному звітному періоді.

АТ "Харківміськгаз" приносить вибачення за спричинені незручності".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові два дні громадський транспорт курсуватиме зі змінами

Рух трамваїв на вул. Героїв Праці, від вул. Шевченка до вул. Академіка Павлова, та на вул. Шевченка, від вул. Героїв Праці до розворотного кола "Журавлівський гідропарк", буде припинений з 10:00 до 15:00 25 та 26 січня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі.

На час робіт трамваї курсуватимуть так:

№27: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - ст. м. "Героїв праці";

№28: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - пл. Захисників України - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - вул. Семиградська - вул. Віринська - вул. Мойсеївська - вул. Шевченка - розворотне коло "Журавлівський гідропарк".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися