Вночі у метро Харкова прибрали головну ялинку

У Харкові вже немає новорічної ялинки.

Новорічні декорації та ялинку демонтували у ніч з 25 на 26 січня на станції метро "Університет" у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У підземці відбулося понад 60 новорічних вистав для маленьких харків’ян, а також святкові концерти з нагоди Дня Святого Миколая, Різдва Христового та зустрічі Нового року.

Як повідомили у Харківському метрополітені, за цей час казкові вистави у метрополітені відвідали понад 35 тис. осіб. При цьому загальна кількість відвідувачів вистав, святкових концертів та охочих сфотографуватися з новорічними декораціями склала понад 100 тис. осіб.

Нагадаємо, що відкриття ялинки на ст. м. "Університет" відбулося 19 грудня. Упродовж свят там також працювала резиденція Святого Миколая, де можна було залишити свого листа з новорічними побажаннями.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Без загальноосвітніх шкіл та НВК: у Харкові перепрофілювали низку закладів освіти

Перейменували та змінили тип у 31 закладу освіти Харкова.

На вимогу законодавства України у Харкові перепрофілювали (змінили тип) та перейменували 31 заклад загальної середньої освіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Відповідне рішення було ухвалене 25 січня на сесії Харківської міської ради. Як повідомили у Департаменті освіти, це було зроблено, щоб привести типи закладів освіти у відповідність до вимог законодавства.

"Здобуття повної загальної середньої освіти на певному рівні забезпечують: початкова школа, яка забезпечує здобуття початкової освіти; гімназія, що забезпечує здобуття базової середньої освіти; та ліцей, який забезпечує здобуття профільної середньої освіти. Крім того, у законодавстві України в галузі освіти відсутні такі типи закладів загальної середньої освіти, як "навчально-виховний комплекс", "загальноосвітня школа" та "спеціалізована школа з поглибленим вивченням окремих предметів", - зазначили у департаменті. З повним списком перейменованих навчальних закладів можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися