Як працює Харківський метрополітен через демонтаж новорічних декорацій

Як працює станція метро «Університет».

Нещодавно у деяких з телеграм-каналів з’явилася інформація, що у зв’язку з демонтажем новорічних декорацій станція "Університет" тимчасово не працює для обслуговування пасажирів. Вказана інформація не відповідає дійсності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Демонтаж новорічних декорацій та головної ялинки на станціях Харківського метрополітену відбувався після закриття станцій для перевезення пасажирів у нічний час.

"Вказані роботи не вплинули на перевезення пасажирів лініями метрополітену", – повідомили у КП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як у Харкові ліквідовували нерозірвану касету на Салтівці (ВІДЕО)

Учора мешканці найбільш постраждалого ворожими обстрілами мікрорайону Північної Салтівки міста Харкова проявили пильність та відразу зателефонували до Служби порятунку щодо виявлення підозрілого предмету. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Виявилось, що це нерозірвана касета РСЗВ "Ураган", що вмерзла у землю перед житловою дев’ятиповерхівкою.

Саперам ДСНС разом з вибухотехніками Нацполіції довелось знищувати вибухонебезпечний предмет на місці. Вони провели заходи, щоб мінімізувати розліт осколків під час вибуху та знищили боєприпас шляхом підриву.

"Шановні харків‘яни!

Пам’ятайте, у разі виявлення будь-якого небезпечного предмету, треба негайно повідомити до ДСНС за номером 101 або 112.

Не залишайтесь байдужими! Адже на небезпечну знахідку можуть натрапити діти або люди похилого віку. Це може спричинити трагедію.

Бережіть себе! Пам’ятайте! Розмінуванням та знешкодженням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери", – звернулися до мешканців Харкова та області рятувальники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися