У Харківській області перекрили трасу: як безпечно проїхати

На ділянці ведуться аварійні роботи штучної споруди.

З 27 січня на ділянці автомобільної дороги М-29 Харків – Красноград – Перещепине – Дніпро у напрямку м. Дніпро км 92+000 - км 102+200 тимчасово закривають рух для всіх видів автотранспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автодоріг в Харківській області.

Закриття руху відбувається у зв’язку з проведенням аварійних робіт штучної споруди на км 101+300. Для транспортних засобів буде організовано об’їзд зустрічною смугою руху на ділянці км 92+000 - км 102+200 у напрямку м. Дніпро.

Після закінчення проведення аварійних робіт про відновлення руху на закритій ділянці автомобільної дороги буде поінформовано додатково.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як у Харкові ліквідовували нерозірвану касету на Салтівці (ВІДЕО)

Учора мешканці найбільш постраждалого ворожими обстрілами мікрорайону Північної Салтівки міста Харкова проявили пильність та відразу зателефонували до Служби порятунку щодо виявлення підозрілого предмету. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Виявилось, що це нерозірвана касета РСЗВ "Ураган", що вмерзла у землю перед житловою дев’ятиповерхівкою.

Саперам ДСНС разом з вибухотехніками Нацполіції довелось знищувати вибухонебезпечний предмет на місці. Вони провели заходи, щоб мінімізувати розліт осколків під час вибуху та знищили боєприпас шляхом підриву.

"Шановні харків‘яни!

Пам’ятайте, у разі виявлення будь-якого небезпечного предмету, треба негайно повідомити до ДСНС за номером 101 або 112.

Не залишайтесь байдужими! Адже на небезпечну знахідку можуть натрапити діти або люди похилого віку. Це може спричинити трагедію.

Бережіть себе! Пам’ятайте! Розмінуванням та знешкодженням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери", – звернулися до мешканців Харкова та області рятувальники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися