У Харкові розробляють нову транспортну систему – Ігор Терехов

Ведеться розробка траси внутрішнього кільця міста Харкова.

Про нову транспортну систему, що розробляється у місті Харків розповів сьогодні Харківський міський голова Ігор Терехов на пресзустрічі з пропозицій щодо внесення змін до Генплану. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За його словами, міська влада активно співпрацює з Європейським інвестиційним банком з оцінки руйнувань транспортної сфери і насамперед електричного транспорту, щоб у майбутньому відновити та створити нові маршрути електротранспорту, закупити рухомий склад та впровадити вектор розвитку зеленого міста.

Також Ігор Терехов повідомив, що спеціалісти у сфері транспорту спільно з інжиніринговою компанією "АРУП", залученою британським архітектором Норманом Фостером, працюють над створенням у перспективі пішохідних вулиць в історичній частині міста, розробкою веломаршрутів, підземних та багаторівневих паркінгів.

Крім того, мер зазначив, що вже ведеться розробка траси внутрішнього кільця міста Харкова для забезпечення відведення транзитних транспортних потоків від центральної частини міста та його розвантаження.

"Концепція нової транспортної моделі, яка буде запропонована, є вкрай важливою, оскільки є каркасом до внесення змін до Генерального плану міста Харкова. Цього року ми надамо наші пропозиції харків'янам для їх залучення та рекомендацій", - зазначив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У ЦНАП Харкова відновили послуги податкової (ПЕРЕЛІК)

Фахівці Головного управління Державної податкової служби у Харківській області відновили надання консультацій та послуг у Регіональному центрі послуг на пр. Тракторобудівників, 144. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у ЦНАП міста Харкова, з 3 лютого там можна отримати такі послуги: 

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;

- внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта;

- видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків;

- приймання звітності.

Консультації надаються з таких питань: надання адміністративних послуг; отримання ЕЦП (електронного цифрового підпису); про строки подання податкової звітності, у тому числі в електронному вигляді; реєстрація РРО та КОРО.

Прийом здійснюється за попереднім записом - за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися