У харківському екопарку оселилася пара лосів

Співробітники мультикомплексу сподіваються, що через рік-два у новоселів з'явиться потомство

На Харківщині в Фельдман Екопарку оселилася пара лосів. Про це розповіли у відділі комунікації соціально-гуманітарного мультикомплексу.

В екопарку відзначають, що самець і самка переїхали з Дніпропетровської області. Там вони жили в приватному розпліднику. За мірками лосів, вони досить молоді - Мирону півтора року, а Варвара вдвічі старша його. Поки що новосели знайомляться з сусідами і територією. Але в екопарку сподіваються, що вже через рік-два у них буде потомство. Годують тварин молодими гілками дерев, зерновими сумішами і вітамінами.

"Поступово збільшуватимемо поголів'я лосів, співпрацюючи з різними українськими зоопарками та розсадниками. Крім того, ведуться переговори з міжнародними партнерами, зокрема з Білорусі, про розвиток проекту з відновлення популяції європейського лося", - повідомили в соціально-гуманітарному мультикомплексі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові з запізненням прокинулися ведмеді. Йдеться про шістьох бурих і трьох гімалайських ведмедів. Читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися