Що харківські «Тепломережі» планують робити навесні

Комунальники за добу виконали близько півтисячі заявок.

Робітники КП "Харківські теплові мережі" виконали за минулу добу 471 заявку, яка надійшла у диспетчерську службу "15-62" та у кол-центр підприємства. Як повідомили в ХТМ, також напередодні було усунено 28 дефектів на внутрішньоквартальних мережах центрального опалення та гарячого водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Щодня ведуться роботи з перекладки транзитів, ізолювання зовнішніх трубопроводів та комунікацій у техпідпіллях, підвалах та на дахах будинків. Цілодобово тривають роботи на магістральному трубопроводі біля ст. м. "Академіка Барабашова", - зазначили на підприємстві.

Також у ХТМ повідомили, що готуються до нового ремонтного сезону, який почнеться у квітні. В планах - реконструкція низки об'єктів, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові мешканці можуть долучитися до перейменування вулиць та узвозів

Харків’ян запрошують долучитися до обговорення щодо перейменування топонімів, пов’язаних з російською федерацією, з метою гармонізації громадського простору. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Запропоновані назви розробили спільними зусиллями Харківської топонімічної групи, Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька, Харківської соціологічної мережі та відділу топоніміки Харківської міської ради.

З пакетом пропозицій з перейменування вулиць міста можна ознайомитися за посиланням. Долучитися до обговорення можна тут. Наразі перейменувати пропонують 18 топонімів: це вулиці, провулки та узвози.

Участь в опитуванні можуть взяти громадяни, які зареєстровані в місті Харкові, незалежно від того, де вони перебувають зараз, або зареєстровані у місті як ВПО. Якщо можливості долучитися до обговорення в електронному форматі немає, можна завітати до районного центру надання адміністративних послуг, звернутися до відповідного спеціаліста і висловити своє ставлення до перейменування.

Крім того, пропозиції приймаються електронною поштою: [email protected]a.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися