На Харківщині підтвердили 77 випадків коронавірусу. Статистика

За останню добу виявили 1 хвору людину

Станом на ранок, 21 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили 77 випадків захворювання на коронавірус. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

За останню добу виявили 1 випадок захворювання на коронавірус у мешканки Харкова. Ще 1 людина одужала. Також з’явилося 16 нових підозр на захворювання.

Усього з підтвердженим COVID-19 госпіталізовано 44 особи, 28 – на самоізоляції. З підозрою на коронавірус госпіталізували 89 осіб, 17 перебувають на самоізоляції.

За весь період реєстрації зафіксовано 225 випадків підозри на COVID-19, з яких: 77 випадків підтвердили, 42 підозри спростували, 3 людини одужало, 2 хворих померли.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області через коронавірус самоізолювався склад караулу пожежно-рятувальної частини у Куп'янську. COVID-19 виявили у дружини одного із співробітників ДСНС. Також встановили перше коло контактних осіб з 49 людей. До нього потрапили члени родини, колеги по роботі та медики. Їм зробили тести на коронавірус. Всі вони показали негативний результат.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися