На Харківщині через коронавірус самоізолювалися рятувальники

Причиною самоізолювання став COVID-19, який виявили у дружини одного із співробітників ДСНС

Днями у мешканки Куп’янського району на Харківщини виявили коронавірус, як виявилося пацієнтка – дружина одного із співробітників місцевого відділу ДСНС. Про це повідомляє "Суспільне", передають "Коментарі. Харків".

Тож всі, хто контактував із чоловіком хворої жінки, пішли на самоізоляцію. Cклад караулу пожежно-рятувальної частини у Куп'янську тимчасово відсторонили від роботи. Всі рятувальники перебувають вдома на контролі медичних працівників.

В прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області не уточнили, про яку кількість рятувальників йдеться, але запевнили, що на роботу ДСНС ситуація не вплинула.

Днями секретар Куп'янської міськради Валерій Говоров на своїй сторінці в Facebook повідомив про те, що 16 квітня 37-річну жительку Куп'янська госпіталізували у лікарню з діагнозом "пневмонія", пізніше в неї підтвердили коронавірус.

Валерій Говоров повідомив, що встановили перше коло контактних осіб з 49 людей. До нього потрапили члени родини, колеги по роботі та медики. Всім цим людям зробили тести на коронавірус, всі вони виявилися негативними. Також провели дезінфекцію місця проживання та місця роботи хворої.

За даними на ранок, 20 квітня, у Куп’янському районі на Харківщині зареєстрований 1 випадок коронавірусу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на 10:00, 20 квітня, на Харківщині підтвердили 76 випадків захворювання на COVID-19. З них, за останню добу, лабораторно підтвердили – 9. Хворобу виявили у мешканців Харкова, Валківського, Вовчанського та Зміївського районів. З підтвердженим діагнозом госпіталізували 43 пацієнтів, 29 хворих перебувають на самоізоляції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися