У громадському транспорті Харкова будуть давати безкоштовні маски

Щоб отримати маску необхідно звернутися до водія

У Харкові в міському електротранспорті пасажири можуть безкоштовно отримати маску. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської міської ради.

Так, пасажири можуть взяти маску у водіїв трамваїв і тролейбусів. Щодня водіям і кондукторам міського електротранспорту видають по одній масці, а ще 50 засобів захисту додатково - для пасажирів.

Також у міськраді повідомляють, що перед виїздом на маршрут у співробітників перевіряють стан здоров'я. Зокрема, вимірюють температуру та, за необхідності, перевіряють тиск.

На кожній кінцевій зупинці електротранспорт дезінфікують, а після завершення роботи проводять генеральне прибирання салону.

Крім того, співробітники електротранспорту кажуть, що про власну безпеку дбають і пасажири. Під час карантину люди активніше стали використовувати е-тікет, щоб не контактувати з кондуктором і між собою, не передавати гроші і талони.

Фото: freepik

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині від коронавірусу одужала ще одна людина. Загалом хворобу перемогли вже 3 мешканців Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися