Коронавірус в Харківській області: одужала ще одна людина

Загалом на Харківщині коронавірус перемогли 3 людини

Сьогодні, 21 квітня, стало відомо, що в Харківській області від коронавірусу одужала ще одна людина. Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

Загалом на Харківщині вже одужали 3 людини.

Про перше одужання стало відомо 15 квітня. Вилікувався перший хворий COVID-19 зареєстрований на Харківщині.  Про нього відомо, що він чоловік у віці до 30 років, приїхав з Франції, коронавірус переніс в самоізоляції. Також відомо, що після контакту з хворим на самоізоляцію пішли 16 медпрацівників. Про підтвердження діагнозу стало відомо 28 березня. Таким чином, щоб одужати, чоловікові знадобилося майже три тижні.

В той же день на Харківщині зафіксували і першу смерть від коронавірусу.

Про одужання другої людини стало відомо 16 квітня.

На сьогодні, в області зареєстрували 77 випадків коронавірусної хвороби. Серед хворих більшість людей віком від 41 до 60 років - 31 людина. 25 хворих у віці від 21 до 40 років, 17 осіб - від 61 до 80 років, 4 хворих – до 20 років.  

Більше хворіють жінки. Так, коронавірус підтвердили у 44 жінок та 33 чоловіків.

Захворювання виявили у мешканців Харкова, Харківського, Дергачівського, Валківського, Коломацького, Зміївського, Вовчанського, Красноградського, Балаклійського, Лозівського та Куп’янського районів області. Найбільше хворих виявили у Харкові (36 людей) та у Валківському районі (21 чоловік). 

picture

Головне фото: КГГА

Раніще "Коментарі. Харків" писали, що за останню добу на Харківщині виявили 1 новий випадок коронавірусу. Хворобу підтвердили у мешканки Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися