У Валківському районі на Харківщині спростували понад 70 підозр на коронавірус

Зараз Високопілля, де зафіксували перші смерті від коронавірусу, закрите на повну обсервацію

Станом на ранок, 21 квітня, у Валківському районі Харківської області, де від коронавірусу померли вже дві людини, за останню добу не виявили жодного хворого. Про це повідомляє перший заступник голови Валківської районної державної адміністрації Наталія Осадча на своїй сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Всього в районі зафіксували 21 випадок захворювання. Із них: 8 хворих у Високопіллі, 13 – у Валках. 

Слід зазначити, що двоє померлих від коронавірусу на Харківщині - мешканки Високопілля. Одній з них був 71 рік, другій – 70 років. Вони контактували між собою. Також відомо, що перша жінка продавала свічки у місцевій церкві, друга – колишній медичний працівник.

Зараз ще 6 мешканців Високопілля з діагнозом коронавріус перебувають вдома на самоізоляції. У них легка форма хвороби або взагалі відсутні її ознаки.

У Валках 10 хворих з легкою формою коронавірусу перебувають на самоізоляції, 3 людей госпіталізували до обласної інфекційної лікарні. Їх стан оцінюють як середньої тяжкості.

Крім того, у Валківській ЦРЛ перебувають 4 хворих з діагнозом "пневмонія". Результати ПЦР-тестів не виявили у них коронавірусу. Взагалі було спростовано 72 підозри на захворювання. Тести робили контактним особам хворих на коронавірус та хворим з пневмонією.

На жаль, на сьогоднішній день одужавших від коронавірусу в районі немає. Зараз Високопілля закрили на повну обсервацію.

Головне фото: wikipedia

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині коронавірус виявили у священника, що правив в церкві у Високопіллі, та його дружини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися