На Харківщині від коронавірусу померла ще одна людина

Жінка, яка стала другою жертвою COVID-19, контактувала з першою померлою

Сьогодні, 20 квітня, стало відомо, що в Харківській області померла друга людина, яка хворіла на коронавірус. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер у соцмережах.

"На жаль, у нас ще одна смерть – 70-річна жінка з Високопілля, яка була контактною до першої померлої", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що жінка померла сьогодні вночі.

Станом на ранок, 20 квітня, у Валківському районі зафіксували 21 випадок коронавірусу.

picture

Головне фото: istockphoto.com

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що 15 квітня на Харківщині від коронавірусу  померла 71-річна мешканка Високопілля Валківського району. Пенсіонерку з двобічною пневмонією госпіталізовано до Валківського ЦРЛ. Вона була у важкому стані на штучній вентиляції легенів. Пізніше з’ясувалося, що при житті вона продавала свічки в церкві

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що через кілька днів COVID-19 виявили у священника, який правив в цій церкві, та його дружини. Виявилося, що недавно він повернувся із західної України, куди їздив на зустріч з іншими священнослужителями. В ХОДА не виключають, що саме священник і став джерелом поширення коронавірусу у Валківському районі. Зараз Високопілля закрили на повну обсервацію.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися