В Харківській області коронавірус виявили ще у одного військовослужбовця. Статистика

За останню добу COVID-19 підтвердили у мешканців 5 районів області та Харкова

Станом на ранок, 23 квітня, в Харківській області підтвердили 101 випадок захворювання на коронавірус. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

За останню добу COVID-19 виявили у 17 осіб. Один з них – військовослужбовець. Відомо, що йому 18 років. Він з Харкова. Це другий випадок захворювання на коронавірус у військових Харківщини. Перший зафіксували 15 квітня у військовослужбовця строкової служби Національної гвардії України.

Також за останню добу ще 4 випадки захворювання підтвердили у медичних працівників Харківщини.

Хворобу виявили у жителів Харкова, Валківського, Дергачівського, Зміївського, Балаклійського та Харківського районів. З підтвердженим діагнозом COVID-19 госпіталізували 53 людини, 39 хворих перебувають на самоізоляції. Один хворий в реанімації на кисневій масці

З підозрою на коронавірус госпіталізовано 78 людей, 18 – на самоізоляції.

За весь період реєстрації в Харківській області зафіксували 260 випадків підозри на COVID-19, з них 22 випадки за останню добу. 101 випадок підтвердили, 63 спростували, 7 людей одужали, 2 – померли.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині коронавірус виявили у 14 медиків. Більшість захворілих медичних працівників працюють у Валківській ЦРЛ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися