Яку погоду очікувати харків'янам у п'ятницю

Істотних опадів не передбачається

Завтра,24 квітня. у Харкові та області очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер західний, 7 - 12 м / с, вдень місцями по області пориви 15 - 20 м / с. Температура вночі 2 - 7 ° тепла; вдень 15 - 20 °. По місту: температура повітря: вночі 3 - 5 ° тепла, вдень 17 - 19 °.

За даними порталу "Синоптик", у п'ятницю, 24 квітня, з ранку та до самого вечора небо у Харкові буде приховано за хмарами. Нічний сніг вранці послабшає і незабаром закінчиться.

picture

Народний прогноз погоди

27 квітня вшановується пам'ять святого Мартіна сповідника, папи Римського. У народі святого Мартина називали Лисогоном, також цей день мав назву "Вороняче свято". У цей час лисиці переселяються зі старих нір у нові: "На Мартина на лисиць нападає куряча сліпота". Наші пращури помітили, що якщо тепло 27 квітня - у перших числах травня надовго похолодає. З цього часу починаються грози. Прилітають стрижі і касатки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за час карантину послугами служби зайнятості Харківської області скористалися 10, 7 тисяч осіб.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися