В Харківській області коронавірус виявили у патрульного

Крім того, на Харківщині COVID-19 підозрюють ще у одного правоохоронця

Сьогодні, 23 квітня, коронавірус лабораторно підтвердили у патрульного поліцейського Харківського райвідділу. Про це повідомив керівник ГУ Нацполіції в Харківської області Валерій Сокуренко, передають "Коментарі. Харків".

Ймовірніше за все правоохоронець захворів через родичів. Його жінка та теща працюють у психіатричній лікарні в селі Стрілеча, де зафіксували випадки COVID-19. Його з правостороннім запаленням легенів госпіталізували до медичного закладу. Стан здоров’я патрульного оцінюють як задовільний.

Крім того виявили 8 контактних осіб. Всі вони – поліцейські. Наразі правоохоронцям зробили тести та перебувають на самоізоляції.

Ще один правоохоронець з підозрою на коронавірус з Лозової. COVID-19 у поліцейського показав швидкий тест. Проте поки немає результатів ПЛР тесту, неможна напевно сказати, що він хворіє на коронавірусом.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 23 квітня, в Харківській області підтвердили 101 випадок захворювання на коронавірус. 17 з них виявили за останню добу. Хворобу виявили у жителів Харкова, Харківського, Валківського, Дергачівського, Зміївського та Балаклійського  районів. До медзакладів госпіталізували 53 хворих. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися