Станом на сьогоднішній вечір в Харківській області вже 108 хворих на коронавірус

Фахівці прогнозують подальше зростання захворюваності

Станом на вечір, 23 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили 108 випадків COVID-19. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації.

Станом на ранок сьогоднішнього дня було відомо про 101 підтверджений випадок коронавірусу в області. Таким чином, за день виявили 7 нових хворих. Випадки захворювання зафіксовані на території Харкова та 10 районів області.

В Харківській ОДА з посиланням на в.о. санітарного лікаря Харківської області Любов Махоту повідомляють, що занесення коронавірусної інфекції відбулося до 9 лікувальних закладів регіону. Захворіло 18 медичних працівників. 

"Прогноз щодо тенденції епідпроцесу несприятливий – очікується подальше зростання захворюваності", - зазначила Любов Махота.

В ХОДА повідомляють, що на Харківщині обстеження на коронавірусну інфекцію є обов’язковим у трьох випадках. Перша категорія – хворі, у яких наявна конкретна симптоматика та необхідність тестування визначили лікарі. Друга – люди, які контактували з хворими на коронавірус. Третя – пацієнти з пневмонією. Станом на сьогодні в області обстежили близько 600 хворих з пневмонією. Коронавірус виявили у 30 з них.

Фото: prm.ua

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області коронавірус виявили у патрульного. Крім того COVID-19 підозрюють ще у одного правоохоронця.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися