У Харкові подякували комунальникам за збережене місто

Ігор Терехов привітав зі святом комунальників Холодногірського та Салтівського районів

Харківський міський голова Ігор Терехов 17 березня, вручив нагороди кращим працівникам житлово-комунальної сфери та колективам комунальних служб двох районів міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер подякував комунальникам за те, що місто живе і працює, зазначивши, що гості приємно здивовані охайністю та доглянутістю прифронтового Харкова.

"Делегації й гості з інших областей та країн, наші харківʼяни, які повертаються з інших регіонів додому, кажуть, що Харків - найбільш доглянутий та чистий. І це завдяки вам наше місто прославляється далеко за його межами. Ви - справжні герої, які щоденно, попри все, виходять на роботу і роблять наше життя та місто кращим. Я дуже дякую вам за невтомну працю, бо знаю, наскільки це важко. Вірю, що разом ми відбудуємо все зруйноване війною. Бажаю вам успіхів, сімейного благополуччя і, звичайно ж, перемоги усім нам!" - зазначив Ігор Терехов у вітальному слові.

Представникам колективів комунальних служб та кращим працівникам житлово-комунальної сфери та сфери обслуговування населення Холодногірського та Салтівського районів мер вручив Подяки міського голови.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканцям Харківщини виплатять грошову допомогу

"Укрпошта" продовжує разові виплати в розмірі 1200 гривень жителям деокупованих населених пунктів Харківської області. Про це повідомила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Зокрема, 2,8 мільйона гривень спрямують на виплати громадянам, які ще не отримали допомогу, у Великий Бурлук. 4,4 мільйона гривень надійдуть до Кіндрашівської громади, а 5,8 мільйона гривень – до Курилівської.

Крім того, розпочинають виплати в Куп'янській громаді, куди розподілили 7 мільйонів гривень.

"Раніше ми вже почали виплати у деокупованих громадах. Зараз маємо змогу продовжити цю допомогу для тих жителів, які її ще не отримували. Дякуємо Міністерству з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Товариству Червоного Хреста України й "Укрпошті" за реалізацію цього проєкту", – прокоментувала Віта Ковальська.

Від початку деокупації Харківщини допомогу від Товариства Червоного Хреста України вже надали на суму понад 94 мільйони гривень для більш ніж 78 тисяч людей.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися