Коронавірус в Харківській області: одужали 12 людей. Статистика

За останню добу COVID-19 підтвердили у 17 мешканців Харківщини

Станом на ранок, 24 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили  118 випадків захворювання на коронавірус. 17 з них – за останню добу.  Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

За останню добу COVID-19 виявили у мешканців Харкова, Балаклійського, Валківського, Вовчанського, Зміївського, Лозівського та Харківського районів. Один з випадків захворювання підтвердили у медичного працівника.

61 хворий на коронавірус госпіталізований, 43 – на самоізоляції. Жоден з пацієнтів не перебуває в реанімації. Серед людей з підозрою на коронавірус госпіталізували 79 осіб, 19 – перебувають на самоізоляції.

Від коронавірусу одужало вже 12 мешканців Харківщини. 5 з них за останню добу.

Отже, всього за весь період реєстрації в регіоні зафіксували 286 випадків підозри на COVID-19, 26 з них за останню добу. 118 випадків підтвердили, 70 спростували, 12 людей одужало, 2 – померло.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області коронавірус виявили у патрульного. Ймовірніше за все поліцейський захворів через родичів. Його жінка та теща працюють у психіатричній лікарні в селі Стрілеча, де зафіксували випадки COVID-19. Крім того, коронавірус підозрюють ще у одного правоохоронця.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися