Харківські пенсіонери почали отримувати «карантинну тисячу»

На виплати допомоги в Харківській області спрямували понад 686 мільйонів гривень

У четвер, 23 квітня, пенсіонери Харківської області почали отримувати обіцяну 1 тисячу гривень допомоги. Про це повідомляє Головне управління пенсійного фонду України в Харківській області, передають "Коментарі. Харків".

Так, у пенсійному фонді повідомили, що для виплати одноразової грошової допомоги в розмірі 1 тисяч гривень на банківські установи та поштові відділення спрямували 686,1 мільйон гривень.

Таку одноразову доплату, крім пенсіонерів, які мають пенсію менше 5 тисяч гривень, отримають ще кілька категорій українців. Зокрема діти з інвалідністю, соціальні пенсіонери, інваліди дитинства.

Крім того, пенсійний фонд Харківщини повідомляє, що наразі триває фінансування квітневих пенсій, а строки їх отримання залишаються незмінними.

Фото: Novograd.City

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині обленерго оголосило конкурс з призами у якості безкоштовного світла у квітні. Такі призи обіцяють трьом випадковим переможцям. В АТ повідомили, що це не стосується абонентів із заборгованістю більше 4 тисяч гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися