Нова поліцейська станція з’явилася в громаді на Харківщині

Офіцерам виділили комфортне приміщення для роботи у Харківській області.

Тепер поліцейські офіцери громади зможуть оперативно вирішувати проблеми безпеки на території Новопокровської громади, запобігати злочинам, реагувати на звернення та повідомлення від громадян, а місцеві мешканці отримуватимуть кваліфіковану допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Учора до поліцейської станцій прибули начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко, начальник Чугуївського РУП Сергій Пономарьов, заступник Новопокровської територіальної громади Владислав Маковецький.

В рамках проєкту "Поліцейський офіцер громади" офіцерам для роботи виділили комфортне приміщення, облаштували сучасною технікою для спостереження, зв’язку та мобільного пересування, а також всіма необхідними приладдями для роботи.

До території, яку обслуговуватимуть поліцейські офіцери входять селища міського типу Новопокровка, Есхар, Введенка, села Роздольне, Стара Покровка, Зелений Колодязь, Світанок, Зауддя, Поди, Тернова.

Поліцейський офіцер громади Вадим Хорошилов задоволений своєю роботою, ставленням місцевих жителів до поліції. Він упевнений, що всі завдання, які стоять перед ПОГ, вони обов’язково виконають. Його підтримує колега Роман Ковальов. За його словами, після спеціальної підготовки в системі МВС для поліцейських офіцерів громади у нього немає жодного сумніву в тому, що він зробив правильний вибір. Роман і Вадим готові допомагати людям, громаді, вирішувати будь-які проблеми, з якими до них звертаються містяни.

Начальник ГУНП в Харківської області вручив поліцейському офіцеру громади ключі від службового автомобіля "Renault Duster", оглянув оснащення поліцейської автівки. Він зазначив, що на Харківщини сьогодні працює 16 поліцейських станцій. І запевнив, що проєкт "Поліцейський офіцер громади" запроваджуватиметься і в інших районах області, щоб людям було якомога зручніше отримувати поліцейські послуги.

Володимир Тимошко подякував представникам місцевої влади за розуміння, підтримку і створення зручних умов для роботи поліцейських.

Також очільник поліцейського главку вручив поліцейському офіцеру громади Малинівської громади Олександру Кіндякову відзнаку за досягнення у службовій діяльності - погони "майор поліції".

Довідково:

До уваги мешканців Новопокровської територіальної громади!

Поліцейську станцію відкрито за адресою:

- село Тернова, вул. Центральна, 16.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ракетний обстріл Харкова: де сталися "прильоти" (ВІДЕО)

Учора, 30 березня, близько 22 години російські війська накрили Харків ракетами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За даними очільника області, зафіксовано щонайменше шість "прильотів", попередньо ракетами С-300.

Окупанти наносили удари з боку Бєлгорода.

О 23:07 Олег Синєгубов написав: ""За попередньою інформацією, внаслідок ракетних ударів у одному з районів міста пошкоджено приватний будинок та два цивільних авто. Наразі без постраждалих. Дані уточнюються".

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко зазначив, що обстріл здійснювався по Новобаварському району. На місці працюють усі профільні служби.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися