У громаді на Харківщині пройшов День піци

Волонтери разом з поліцейськими пригощали місцевих мешканців піцою.

На запрошення поліцейських офіцерів громади Чкаловської ТГ учора до смт Чкаловське завітав спеціальний "піца-мобіль" благодійної організації "Siobhans Trust", де волонтери пригощали піцою місцевих мешканців. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Працівники поліції не лише охороняли громадський порядок, а й долучилися до приготування та роздачі страви. Охочих скуштувати піцу було чимало, тож волонтерам допомагали поліцейські офіцери громади та співробітники ювенальної превенції Чугуївського районного управління поліції.

Також під час заходу правоохоронці нагадали дітям правила мінної безпеки. Особливо це стосується мешканців Чкаловська, які більш ніж пів року перебували під окупацією російських військ. Ювенали запевнили малечу, що вони завжди можуть звернутися до них по допомогу або за порадою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 1 квітня: які населені пункти під вогнем ворога

Розпочалася чотириста друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни.  Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 16 авіаційних  ударів, здійснив 39 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

31 березня російська федерація завдала чергового ракетного удару по цивільних об’єктах, застосувавши балістичні ракети.

Для авіаударів противник також задіяв 6 ударних БпЛА типу "Шахед-136". Проте, усі вони були знищені нашими захисниками.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.

Протягом минулої доби противник здійснив обстріли населених пунктів Ветеринарне, Гоптівка, Стрілеча, Глибоке, Нескучне, Бочкове і Бударки на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти, що поряд з лінією бойового зіткнення: Кам’янка, Фиголівка, Масютівка, Синьківка, Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися