Яку погоду очікувати харків'янам 27 квітня

Синоптики прогнозують посилення швидкості вітру до 15-24 м/с

Завтра, 27 квітня, у Харкові та області очікується хмарна погода, вночі дощ, вдень невеликий дощ. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде північно - західний, 7 - 12 м / с, пориви 15 - 20 м / с. Температура вночі 3 - 8 ° тепла; вдень 10 - 15 °. По місту: температура повітря вночі 4 - 6 ° тепла, вдень 11 - 13 °.

За даними порталу "Синоптик", у понеділок, 27 квітня, протягом усього дня погода у Харкові буде похмурою. Уночі йтиме дощ, який до ранку повинен ослабнути, а до полудня і зовсім закінчитися.

picture

Народнії прогноз погоди

27 квітня вшановується пам'ять святого Мартіна сповідника, папи Римського. У народі святого Мартина називали Лисогоном, також цей день мав назву "Свято ґави". У цей час лисиці переселяються зі старих нір у нові: "На Мартина на лисиць нападає куряча сліпота". Наші пращури помітили, що якщо тепло 27 квітня - у перших числах травня надовго похолодає. З цього часу починаються грози. Прилітають стрижі і касатки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині прикордонники знайшли в човні 13 тисяч пачок контрабандних сигарет.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися