Де сьогодні видаватимуть гуманітарну допомогу на Харківщині

Сьогодні в громаді Харківської області відбудеться видача гуманітарної допомоги.

Сьогодні, 14 квітня, буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів у приміщенні Палацу спорту "Вимпел" Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської МВА.

На 10:00 запрошують жителів, які мешкають за наступними адресами:

вул. Соборна, 65,73,75,77,78,66, вул. Жовтнева, 15,12,6,13,8,35,37

На 11:00 запрошують жителів, які мешкають за наступними адресами:

вул. Центральна, 5,7,9,11,13,15,21,12,12а,14,14а, вул. Соборна, 56,58,74,82, вул. Спортивна, 4, вул. 1-го Травня, 4,6,1

При собі мати паспорт!

Також сьогодні, 14 квітня, о 12:00 біля ФОКу в смт Борова видаватиметься гуманітарна допомога мешканцям вулиці 14-й квартал. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Допомога видаватиметься кожному мешканцю особисто в руки під підпис і з фотофіксацією. Для отримання запрошуються усі мешканці багатоквартирних будинків 14-го кварталу.

Отримання допомоги мешканцями відбуватиметься почергово, починаючи з будинку №1.

Відповідальним особам багатоквартирних будинків при собі мати списки мешканців квартир, які отримуватимуть допомогу, без дітей віком до 14 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися