У Харкові зібрали святих отців: про що говорили на нараді

У ХОВА обговорили безпекову ситуацію цивільного населення під час Великодніх свят

Напередодні Великодня начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов провів засідання з представниками Ради Церков та релігійних організацій, на якому також були присутні керівники правоохоронних органів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив Олег Синєгубов, під час Великодня змін комендантської години не буде. Вона триватиме у Харківській області з 23:00 до 05:00.

"За дорученням Офісу Президента нам всім потрібно докласти максиму зусиль, щоб Великодні свята пройшли спокійно. Під час освячення великодніх кошиків не варто допускати великого скупчення людей. Тому обряди необхідно здійснювати оперативно", – сказав начальник ХОВА.

Олег Синєгубов зазначив, що необхідно звернути особливу увагу всіх прихожан на заборону відвідування певних кладовищ.

"Ви можете провести роз’яснювальну роботу і порадити людям не приходити на кладовища, які раніше були під окупацією. На жаль, чи не щодня ми фіксуємо випадки підриву людей на деокупованих територіях", – зауважив Олег Синєгубов.

Окрім того, начальник ГУ Нацполіції у Харківській області Володимир Тимошко розповів, що під час Великодня наряди поліції будуть чергувати біля кожної церкви області та міста Харків. Володимир Тимошко також закликав громадян під час відвідування церков мати при собі документи.

"Вкотре просимо громадян, бути обережними та пильними особливо у деокупованих громадах. І дотримуватись усіх вимог та заборон, про які ми попереджаємо. Такі заходи здійснюються виключно для безпеки населення", – додав начальник ГУ Нацполіції у Харківській області.

Вкотре нагадуємо, що російські агресори замінували значну частину територій, тому відвідувати місця, які ще не перевірили вибухотехніки, небезпечно. Якщо помітили підозрілий предмет, негайно повідомте про знахідку за номерами 101 чи 102. Проте зауважте, що телефонувати потрібно на безпечній відстані (300 м) від вибухонебезпечного предмету, аби він не здетонував.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У квітні харків’яни отримають нові платіжки за газ: деталі

На численні прохання споживачів, ГК "Нафтогаз України" і ТОВ "Газорозподільні мережі України" об'єднали всі паперові квитанції за споживання і розподіл газу в одному файлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківгаз".

Вже у квітні клієнти ГК "Нафтогаз України", а також Кропивницької філії "ГАЗМЕРЕЖІ", АТ "Дніпрогаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", "АТ Криворіжгаз" і АТ "Донецькоблгаз" отримають березневі рахунки та матимуть можливість переконатися, наскільки це зручно та комфортно. Адже всі реквізити,  індивідуальні QR-коди та дані щодо варіантів передачі показань й оплати зібрано в одному місці.

"До того ж зменшення кількості паперових платіжок суттєво скоротить витрати на друк та доставку квитанцій, що допоможе нам зберегти не одне дерево та бути більш дружніми до довкілля. Зверніть увагу! В особистому кабінеті my.gas.ua електронні квитанції надходитимуть абонентам без зміни", – зазначають у газовій компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися