Харківська область у лідерах по захворюваності коронавірусом: за останні дві доби 74 нові випадки

Третину всіх хворих на коронавірус на Харківщині виявили за останні дві доби

Станом на ранок, 28 квітня, в Харківській області вже 221 хворий на коронавірус. При цьому третину з всіх випадків хвороби виявили за останні дві доби. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі МОЗ.

Так, за двоє діб на Харківщині захворіло 74 особи. Більше тільки в Києві (110 випадків) та Чернівецькій області (88 випадків).

Найбільше хворих коронавірусом виявили у Харкові (107 людей), Валківському (31 людина), Зміївському (30 людей) та Харківському (23 людини) районах.

За інформацією Державної установи "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України" ще 110 випадків наразі залишаються під підозрою. Всього за період спостереження зареєстрували 445 підозр. 

На підтвердження або спростування чекають у Харкові (79 підозр), Харківському (11 підозр), Дергачівському та Лозівському (по 3 підозри в кожному районі), Золочівськму, Кегичівському, Ізюмському та Балаклійському (по 2 підозри в кожному районі), Валківському, Богодухівському, Зачепилівському, Шевченківському, Чугуївському та Вовчанському (по 1 підозрі в кожному) районах.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області через спалах коронавірусу у психіатричній лікарні тести на COVID-19 зроблять всьому персоналу та пацієнтам.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися