У Харківській області розпочали ремонт дороги, розбитої через бойові дії

На деокупованій території Чугуївського району ремонтують дорогу.

Наразі розпочали відновлення автодороги О-212648 "/М-03/ – станцiя Гракове – Базалiївка – гребля". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як повідомили в ДП "Дороги Харківщини", внаслідок бойових дій "/М-03/ – станцiя Гракове – Базалiївка – гребля" зазнала значних руйнувань, тому оперативне відновлення цього напрямку має вкрай важливе значення для населення на деокупованих територіях області.

Так, запланована ділянка ремонту з’єднає дві дороги державного значення H-26 "Чугуїв – Мілове" та T-21-11 "Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук".

"Відповідно до проєктної документації на дорозі передбачені роботи з розпушування та ущільнення старого шару покриття, влаштування шару основи з щебенево-піщаної суміші, влаштування вирівнювального та верхнього шарів покриття з асфальтобетону, укріплення узбіч", – розповіли в ДП "Дороги Харківщини".

Особливу увагу фахівці приділяють безпеці дорожнього руху, тому також нанесуть дорожню розмітку, встановлять дорожні знаки та бар’єрне огородження. Окрім цього, будуть облаштовані пішохідні переходи та зупинкові майданчики для громадського транспорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ввечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти"

Учора пізно ввечері, близько 22 години російські окупаційні війська відкрили вогонь по Харкову. Під час повітряної тривоги харків’яни почули щонайменше три потужних вибухи.

Харківський міський голова Ігор Терехов о 22:04 написав, що Харків перебуває під обстрілом. Вже за півгодини мер повідомив, що "у Новобаварскому районі через ракетний обстріл пожежа на обʼєкті цивільної інфраструктури. ДСНС працюють на місці. Інформація щодо постраждалих уточнюється".

Пізніше Ігор Терехов написав, що "також зафіксовані удари по Слобідському і Основʼянському районам. В обох випадках під обстрілом були цивільні обʼєкти.

На даний момент інформація про постраждалих уточнюється".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що "під ударом окупантів було м. Харків та Харківський район. Попередньо, ворог бив ракетами С-300. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих уточнюється".

Також начальник ХОВА написав: "На жаль, одна з ворожих ракет влучила у приватний сектор у с. Котляри Харківського району. На місці працюють рятувальники та екстрена медична допомога. Деталі встановлюються.

У Харкові є влучання в об‘єкт цивільної інфраструктури, рятувальники приборкують масштабну пожежу.

Попередньо, зафіксовано щонайменше 5 "прильотів" у місті та області".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися