У Харківській області заклади освіти отримали важливе обладнання

Міжнародні донори передали допомогу Борівській громаді.

21 квітня відбулася зустріч керівництва Борівської громади з групою цивільно-військового співробітництва 103-тя окрема бригада територіальної оборони Збройних Сил України (Львівщина). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

На зустрічі сторони обговорили питання подальшої взаємодії та співпраці.

Фонд Project: Help Ukraine NOW та військовослужбовці 103-ї ОБТрО передали для потреб Борівської громади сім генераторів потужністю 8,2 кВт.

Усі генератори будуть передані закладам освіти Борівщини, зазначили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ввечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти"

Учора пізно ввечері, близько 22 години російські окупаційні війська відкрили вогонь по Харкову. Під час повітряної тривоги харків’яни почули щонайменше три потужних вибухи.

Харківський міський голова Ігор Терехов о 22:04 написав, що Харків перебуває під обстрілом. Вже за півгодини мер повідомив, що "у Новобаварскому районі через ракетний обстріл пожежа на обʼєкті цивільної інфраструктури. ДСНС працюють на місці. Інформація щодо постраждалих уточнюється".

Пізніше Ігор Терехов написав, що "також зафіксовані удари по Слобідському і Основʼянському районам. В обох випадках під обстрілом були цивільні обʼєкти.

На даний момент інформація про постраждалих уточнюється".

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що "під ударом окупантів було м. Харків та Харківський район. Попередньо, ворог бив ракетами С-300. Масштаби руйнувань та інформація про постраждалих уточнюється".

Також начальник ХОВА написав: "На жаль, одна з ворожих ракет влучила у приватний сектор у с. Котляри Харківського району. На місці працюють рятувальники та екстрена медична допомога. Деталі встановлюються.

У Харкові є влучання в об‘єкт цивільної інфраструктури, рятувальники приборкують масштабну пожежу.

Попередньо, зафіксовано щонайменше 5 "прильотів" у місті та області".



Макс

24 квітня 2023, 15:37

Все для шкіл є на сайті Навчальний Стандарт https://nsta.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися