COVID-19 вже перемогли 19 мешканців Харківщини. Статистика

За останню добу в Харківській області від коронавірусу одужали ще двоє людей

Станом на ранок, 29 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили  237 випадків коронавірусу. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, передають "Коментарі. Харків".

За останню добу виявили 16 випадків. COVID-19 підтвердили у мешканців Харкова, Зміївського, Харківського та Чугуївського районів.

Госпіталізували 97 хворих. З них двоє підключені до апаратів ШВЛ. 117 людей - на самоізоляції. За останню добу одужали ще двоє людей.

З підозрою на COVID-19 – госпіталізували 96 людей, 32 перебувають на самоізоляції.

За весь період реєстрації на Харківщині зафіксували 483 підозри на корона вірус. З них 38 за останню добу. ️237 випадків підтвердили, 118 підозр спростували, 19 людей одужали, 4 людини померли.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові спростували інформацію про захворювання 9 військових медиків на коронавірус. Медпрацівники засумнівалися в достовірності результатів ПЦР-тестів та надіслали повторні проби до вірусологічної референс-лабораторії у Києві. За результатами контрольного тестування 7 військових медиків мають негативну реакцію на COVID-19. Результати ще двох тестів поки очікують.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися