У Харківському зоопарку народилися три верблюда

Потомство дали три верблюдиці

У Харківському зоопарку народилися три верблюда. Про це розповіли зоологи. Відзначається, що верблюденя, якого назвали Сеня, народилося 29 березня, Кирило - 10 квітня, Ейпріл - 14 квітня. Потомство дали всі три верблюдиці, що живуть у зоопарку - Шакіра, Наташа і Юля.

"Кирило – копія тата в дитинстві – любить полежати, підставляючи боки теплому сонечку. Самочка Ейпріл - дуже активна і комунікабельна. Обожнює своїх доглядачів: в першу чергу обнюхає, а потім чекає, щоб її почухали. Найменші веблюжата знаходяться у вольєрі разом з мамами і татом, тому малюкам не нудно, можна грати один з одним. Сені, який постарше, компанію складає брат Боня, мама і гуанако. З ранку до вечора Сеня влаштовує "лови" з гуанако, оскільки брат Боня на пропозиції побігати відповідає неохоче і у відповідь може навіть плюнути", - розповіли співробітники зоопарку.

Відомо, що зараз основою раціону малюків Кирила і Ейпріл є материнське молоко, Сеня, якому сьогодні виповнюється місяць, вже пробує дорослі корми – сіно, траву, овочі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають аварійно-відновлювальні роботи на мосту поряд з авторинком "Лоск".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися