Кожен четвертий хворий на короанвірус в Харківській області – медик

Один з медиків перебуває у реанімації на кисневій масці

Станом на ранок, 29 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили  62 випадки коронавірусу у медичних працівників. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.

Враховуючи, що наразі на Харківщині лабораторно підтверджено 237 випадків COVID-19, не важко порахувати, що кожен четвертий захворілий – медичний працівник.

Серед хворих – лікарі, медичні сестри, санітари. Відомо, що один із медиків з коронавірусом – співробітник Обласної психіатричної лікарні №1  - перебуває в реанімації на кисневій підтримці. 

Захворіли медики, які працюють у 16 медичних закладах Харкова та області. Зокрема, COVID-19 виявили у співробітників Обласної клінічної лікарні, Обласної психіатричної лікарні № 1, Центру екстреної невідкладної допомоги та медицини катастроф, Харківської міської клінічної лікарні №13, Харківської міської клінічної дитячої лікарні №16, Харківської міської поліклініки №21 та №25, МКБЛ №25 ХМР, Інституту патології хребта та суглобів ім. Сітенко, Туберкульознього санаторію Володимирський, Ізюмської ЦМЛ Піщанської Богоматері, Валківської ЦРЛ, Вовчанської ЦРЛ, Зміївської ЦРЛ, Зміївського центру первинної медико-санітарної допомоги, Військово-медичного клінічного центру Північного регіону. 

Фото: elements.envato

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що станом на ранок, 29 квітня, в Харківській області лабораторно підтвердили  237 випадків коронавірусу. 16 з них – за останню добу. Ще двоє людей одужали.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися