Кіт Степан одружився у Харкові – у КП «Щасливе місто» прокоментували подію

Молодих привітав пес Патрон.

Відомий блогер кіт Степан з Харкова, який в Інстаграм має 1,3 мільйони підписників, одружився. Фото з котячого весілля були опубліковані на офіційній сторінці Степана. Молодих привітав також пес Патрон.

"Зробив своїй коханій Стефанії пропозицію лапки та серця у комунальному підприємстві "Щасливе місто". До речі, будь хто, і навіть я, можу оформити шлюб за 24 години та повністю під "ключ" організувати весілля на будь-якій локації Харкова та Києва.

Не стримуйте своїх емоцій, освідчуйтесь, кохайте один одного, життя одне!

Стефанія, кохаю тебе!", – йдеться в повідомленні кота Степана.

Фото з весілля та свідоцтво про одруження від КП "Щасливе місто" також були опубліковані у дописі.

Як повідомив виданню "Коментарі. Харків" директор комунального підприємства Богдан Гладких, свідоцтво, яке було видане котячому подружжю, ззовні лише схоже на документ державного зразка, проте не має ніякої юридичної сили, тому що в Україні шлюби між тваринами не дозволені.

"На сьогодні і в місті Харків, і в інших містах, де наше підприємство має філіали, дуже популярним є укладання шлюбу за добу. По-перше, це й військові, й ті пари, які хочуть швидко розписатися. Люди почали повертатися в місто, тому майже щодня у Харкові укладаються такі шлюби. Тим більш, що Харківська область прийняла велику кількість вимушених переселенців, то попит на таку послугу є", – зазначив директор КП "Щасливе місто".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як до війни: де у Харкові утворилися черги (ФОТО)

Харків’яни та гості міста вишукувалися у черги, що зробити фото.

У Харкові розквітли квіти: магнолії, тюльпани, мигдаль, сакура та інші. Харків’яни та гості міста поспішають зробити фото з квітучими гілками.

Так, у Центральному парку культури та відпочинку розквітнули перша сакура та перший мигдаль.

У саду імені Шевченка, на вул. Сумській, Лопанській набережній, у Молодіжному парку, Саржиному яру розквітли тюльпани різних кольорів. Ще восени озеленювачі СКП "Харківзеленбуд" висадили понад 50 тис. цих квітів.

На проспекті Гагаріна зацвіли сакури, висаджені минулого року місцевими жителями.

У сквері на Сергієвському майдані, в якому розташований комплекс з флагштоком прапора України, розквітли тюльпани.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися